ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΕΛΙΔΑ
Your Cart

Πολιτική Επιστροφών


Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα ή μέρος αυτών που αγόρασε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία.

Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, παρακαλώ, απαιτείται η επικοινωνία στο 210-2138630.

Τα έξοδα που προκύπτουν από τις επιστροφές των προϊόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.


Πολιτική αντικατάστασης προϊόντων


Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, θελήσει ο πελάτης κάποιο από τα προϊόντα που παρέλαβε να το αντικαταστήσει με κάποιο άλλο (π.χ. με άλλο χρώμα ή μέγεθος). Ο πελάτης καλείται να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών και λαβάνει από εμάς το προϊόν της προτίμησής του.

Η περίοδος αντικατάστασης λήγει σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

  • Παρακαλώ, απαιτείται η επικοινωνία με μας, στο 210-2138630.

Τα έξοδα που προκύπτουν κατά την επιστροφή του προϊόντος ή των προϊόντων, αλλά και τα έξοδα που προκύπτουν κατά την παραλαβή στον πελάτη, επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο εκείνον.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (απόδειξη λιανικής) με τα οποία συνοδεύονταν κατά την παραλαβή τους. Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί στην αρχική κατάσταση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στο φυσικό κατάστημά μας, Σολωμού 1 & Βεΐκου 50, Γαλάτσι, τ.κ. 111 47 και να κάνετε επί τόπου την αλλαγή.


Ελαττωματικά προϊόντα


Υποχρεούται ο πελάτης κατά την παραλαβή, να αποσυσκευάσει και να ελέγξει τα προϊόντα για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία εξωτερικών, αισθητικών ελαττωμάτων, και στην περίπτωση που υπάρχουν δικαιούται να το επιστρέψει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. Σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα και θεωρείται ότι το αισθητικό ελάττωμα προκλήθηκε μετά την παράδοση.

Εμείς υποχρεούμαστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να προβούμε στην αντικατάσταση του είδους αυτού με άλλο, χωρίς το εξωτερικό ελάττωμα, με δικά μας έξοδα. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερική κατάσταση χωρίς αισθητικά ελαττώματα.

Ο όρος αυτός δεν ισχύει για πωλήσεις ειδών από το φυσικό μας κατάστημα (Σολωμού 1 & Βεΐκου 50, Γαλάτσι, τ.κ. 111 47), οπότε το είδος ανοίγεται και ελέγχεται κατά την παράδοση από τον πελάτη.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της. Περισσότερα: Προσωπικά Δεδομένα.