ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΕΛΙΔΑ
Your Cart

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις πληρωμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της παραγγελίας  μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατά την παράδοση των πωληθέντων προϊόντων στον τόπο παράδοσης που δηλώθηκε στην παραγγελία. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με έξοδα 1,80€

Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της παραγγελίας με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Diners, American Express και Discover) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Ο έλεγχος και η ολοκλήρωση της πληρωμής γίνεται με ανακατεύθυνση στο ασφαλές περιβάλλον της  Τράπεζας Πειραιώς (piraeusbank) μέσω της υπηρεσίας ……

Τραπεζική κατάθεση

Ο πελάτης μπορεί να καταθέσει το ποσό της παραγγελίας σε ένα από τους λογαριασμούς πιο κάτω με δικαιούχο τον Περικλή Καψή :

  • Alpha Bank IBAN:  GR0501402170217002310001399
  • Πειραιώς  ΙΒΑΝ: GR7101721470005147084428611
  • Eurobank IBAN: GR2602602530000470200550952

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να αναγράψει στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@dance-football.gr

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της. Περισσότερα: Προσωπικά Δεδομένα.